Tuesday, June 12, 2018

TOORCOIN ICO: Turizm ve Blockchain Birleşmesi

Toorcoin, dünyanın dört bir yanındaki turistler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış yeni bir kripto para birimidir. Bu projenin amacı, seyahat için bir numaralı token olmaktır, bu yüzden insanların tatil planları için ihtiyacı olabilecek pek çok konuya çözüm üretebilir.
Bu token, seyahat ederken sahip olabileceğiniz problemleri sonlandırmak ve bütçenize ve kalış sürenize uygun olan yerlere rezervasyon yaptırmak için özel olarak oluşturulmuştur. Neredeyse anında işlemler yaparak ve sadece kendi tokenını kullanarak turistler için son derece faydalı olabilir.
Toorcoin'u kullanmak için yaratılan bir platform olan Toorister, eşsiz deneyimler yaşayabileceğiniz bir seyahat sitesidir. Tatilinizi geçirmek için mükemmel bir yer bulmak için bol seçenek mevcut.
Token yapısına bakacak olursak çoğu projeden ayrışmış bir yapıya sahp olduğunu göreceğiz.
Toorcoin, ERC-20 tabanlı, 13.5 milyon token pre-mine edilmiş ve toplamda 100 milyon olması planlananmış. Bu 13.5 milyon tokendan %40 bounty, %22.5’u pazarlama, %30’u sistem gelişimi, geriye kalan %7.5 ise operasyon giderleri için ayrılmış. 4.5 milyon adedi 12 ay sonra oluşturulacak ve ekibe ayrılacak. Geri kalan 82 milyon adet token ise 20 sene içerisinde pos madenciliği ile elde edilecek.
Çoğu şirketin aksine, Toorcoin kendi ICO'suna sahip olmayacak. Bunun yerine şirket, kazanç elde etmek ve kâr elde etmek için kullanabileceğiniz başka yollar sunacaktır. Ana yol tabiki bountyler olacaktır.
Eğer Toorcoin kampanyasına yardım ederseniz, token kazanabileceksiniz. Kampanya şu anda Bounty0x'te yayında. Katılmak için atabileceğiniz eylemler, pazarlama ve sosyal medya kampanyası ve hatta Toorcoin ile ilgili içerik oluşturmaktır. Her farklı eylem tipinin farklı bir ödülü var ve en karmaşık olanları yapanlar daha iyi ödüllendirileceklerdir.
Ayrıca, diğer kullanıcıları platforma davet etmek için referans sistemi de mevcuttur. Telegram grubuna katılma ve referans başvurusu için olan bounty programlarına da katılabilirsiniz.
Sonuç olarak proje çok ince düşünülmüş ve seyahat planlamasını gezginler ve turistler için oldukça basitleştirmiştir. Siz de seyahat öncesinde çok sıkı bir çalışma yapıyorsanız ve seyahatinizde kaçırmak istemediğiniz noktalar varsa sistem tam size göre. İstediğiniz gibi ve detaylı şekilde planlar yapıp, günlük aktiviteler oluşturup rezervasyonları yapıp ve hatta biletlerini de alabieceğiniz bir platfordan bahsediyoruz. ICO süreci olmaması projeye yüklü yatırım gelmeyeceğinden dolayı ve token dağıtım kısımlarının çok uğraş gerektirmesi aklındaki soru işaretleri ancak sona gelindiğinde çok başarılı bir platform ortaya çıkacağına eminim.

No comments:

Post a Comment